Ju ngritur një patentë utility aplikimi Yourself (Pro Se Inventor) – Tani Çfarë?

Pra, jeni të përgatitur kërkesën tuaj patentë shërbimeve për të kursyer para. Ndërsa duke marrë kohë dhe përpjekje për ta bërë këtë është e lavdërueshme, ju me të vërtetë duhet të ketë kërkesë për patentë tuaj të shërbimeve të shqyrtohen nga një avokat patentë përvojë (veçanërisht pretendimet) kur ju merrni një veprimi i parë Zyrën nga SHBA. Zyra e Patentave për të siguruar aplikimin tuaj si duhet mbulon shpikje tuaj. Ju gjithashtu do të duhet ndihmën e tij / saj profesionale në përgjigje në Zyrën e Patentave.

Ajo merr rreth 2-3 vjet, për një avokat patentë të jenë të trajnuar (nën mbikëqyrjen e përditshme të një avokat patentë përvojë) të duhet të përgatisin një kërkesë për patentë shërbimeve dhe ndjekur penalisht atë nëpërmjet Zyrës së Patentave për një patentë. Një shpikës të tilla si vetë nuk mund të shpresojnë për të bërë atë kohën e duhur parë! Paratë do të shpenzohen mirë.

Mbani në mend tri parime…

1. gjerësia e mbulimit të një patentë të lëshuar është ajo që akuza… jo fakti i të paturit e një patentë. Kjo është kështu që ju maksimizuar numrin e pajisjeve që shkelin patentë tuaj (merrni ligjshëm mbulimin tuaj patentën e shpikjes tuaj).

2. Zbatueshmëria e një patentë të lëshuar edhe akuza kështu që ju mund të zbatojë këto të drejta.

3. Mbani shpikje tuaj sekret (ju mund të përdorni një marrëveshje konfidencialiteti, nëse përdoret siç duhet e cila është një lëndë e veçantë) derisa ju të konsultoheni me një avokat patentë për të cilën vende të botës në të cilën ju doni të merrni mbrojtjen e patentë. Ajo është e shtrenjtë për të marrë patentat dhe ju mund të thoni vetes “Unë vetëm dua / mund të përballojë mbrojtja me patentim në vendin e shtëpisë sime”… por mbani në mend se disa kompani ndërkombëtare të mund të vijnë tek ju më vonë dëshirojnë të patentë atë në shumë vende!

Ruajtur të drejtat tuaja për të marrë patenta në vendet e huaja… të konsultoheni me një avokat patentë! Vini re se mbajtja shpikja tuaj sekret përfshin mos vënë SHPIKJET tuaj në internet.

Edhe, vini re se ju mund të tregut shpikje tuaj para se çështjet tuaja patentë… vetëm të jetë i sigurt për degëzime të aktiviteteve tuaja të marketingut para kohe duke u konsultuar një avokat patentë si unë sugjeruar më lart!

Kjo hyrje ishte postuar në Uncategorized. Bookmark permalink.

Lini një Përgjigju