Да ли сте Разочаран Абоут Иоур зарађујете новац од вашег проналаска?

Омогућава лице је… покретање новог бизниса је тежак! Ја се приказују ИнвентионПатентинг.цом од 1999 да помогне независних проналазача заштити и зарадите новац од своје нове идеје производа… све по разумној цени. Звучи као једноставна и функционална пословном концепту… посебно када толико изум маркетиншке компаније су узимање неправедну предност нових проналазача годинама?

Добро, нови бизнис не “скинути” по себи једноставно постављање веб сајт (што сам сазнао након што је постављање у касно 1999). Потребно је много знања и напорног рада! Чак и сада, пошто је научио како да промовишу свој сајт, још увек се често обесхрабрује.

Моја поента је да је упорност кључ. Уколико имате нови производ идеје да се није показао успех за маркетинг, поново проценити ваш производ. Да ли је заиста тако добро као што мислите да јесте? Многи проналазачи “заљубити се” са новом идејом производа несвесни реалности ситуације. Питајте потенцијални купци да користе и проценити Ваш производ. Да ли њихова повратна одговара ваше мишљење о вашем производу? Ако не, конкретно сазнати зашто. Питајте их да ли ће купити производ, ако су га видели на полицама продавница. Коју цену би били спремни да плате за то Због својих предности (а вероватно и неки недостаци – већина ствари у животу су компромис) над конкурентним производима.

Надам се да вам даје увид… и обновљен инспирација. Још да дође!

Add to Technorati Favorites

зарадите новац започињању новог бизниса инвентионпатентинг.цом независних проналазача нове идеје производ пословних концепата изум маркетинг компаније промовисање веб сајтова нове идеје о производу проценити производи производ предности конкурентних производа обновљен инспирације

One thought on “Да ли сте Разочаран Абоут Иоур зарађујете новац од вашег проналаска?
  1. Pingback: Кларенс

Оставите одговор