Не рачунајте кликова пре него што излегу!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Да ли имате сајт који промовише свој нови производ идеје? То може бити одличан начин да се промовише производе. Међутим, Постоји много замки у томе наивно.

На пример, Ја сам био троши хиљаде долара на плати-по-клику претраживача у последњих неколико година да промовише свој сајт. Добио сам много клик-тхроугхс али трошкови су далеко надмашује било коју добит остварену кликова.

Недавно сам прочитао да су односи рачунати, не мишем! Помислио сам ДУХ! Зашто ја не правилно праћење и свих људи који су кликнули путем и потписао се да преузмете Кит слободног независног проналазача? Изгледа тако једноставно сада.

Добро, Зато сам сада редовно блоговање и слање е-поште те кликните тхроугхс да успоставе односе са њима! Већина ће се вероватно никада купити било ког производа или услуге од мене, али они који то ће бити вредно тога (финансијски гледано).

Без обзира, Нисам се у посао искључиво да зарадите новац (иако то помаже да плати рачуне), већ да помогне људима. Надам се да су они људи који никада не постану корисници уз помоћ слободног информација које добију од мог сајта.

Добро, Надам се да сте се надовежем на контактима, укључујући плаћене кликове, да сте добили… вреде персуинг у изради тих односа и неки завршавају као пријатељства.

Не заборавите да понуди неке подстицај (да помаже људима) да снимите контакт информације… обично барем име и е-маил… тако да можете пратити. Такође, имајте на уму да су људи преплављени поште ових дана. Већина људи избацити 9 од 10 е-поруке које примају… тако да проверите да ли ваш е-маил вредност понуде за примаоце (ИУ. Испоручујемо неко знање или производ вредан проводе своје све мање времена да се отвори и гледа).

У наредним чланцима ћу писати више савета о алтернативама Емаил праћење. Стаи тунед!

Чујемо се ускоро поново… запамтите да се прати и изградити те везе!

Овај унос је објављен у Некатегоризиране. Боокмарк Линк.

Оставите одговор