Франтиц Проналазачи Вантед!

Да ли сте типичан почетник проналазач… избезумљено да почнете да зарађујете новац са вашег новог производа идеје, али немају појма шта да раде?

Не брини, већина људи осећају исто као и ти када су почели. Прва ствар коју треба да урадите је да поднесе пријаву патента блокирања у својим законским правима у вези са проналаском. Можете да поднесете пријаву патента привремено да се закључа у “патенет” за годину дана. То не може да изда као патент, али корисност патента може да се заснива на томе да ли је поднео у току једне године патенет период може и задржати датум подношења.

Корисност патента може издати као патент након проласка кроз процес испитивања у САД. Завод за патенте. Да би бити патентибилан, ваш “идеја” мора нова и не-очигледна. Обично, пре подношења пријаве патента корисности, патента претрага се врши да види да ли треба да проналазач инвестира новац да поднесе једну. Привремена пријава патента је много јефтинији и тиме претрага патената је опционо, иако је саветовао ако друга инвестиција ће учинити да се производ на тржишту.

Када сте закључани у пробној фази подношења једне или друге врсте патента, можете да ухвате у коштац Проза и лиценцирање питања, што ћу разговарати касније.

Можете да се пријавите за привремено или корисност патента у:

хттп://ввв.инвентионпатентинг.цом / филе_провисионал.хтмл

Можете да сазнате више о привременим патената у:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Срдачан поздрав

Brian Rayve

Овај унос је објављен у Некатегоризиране. Боокмарк Линк.
One thought on “Франтиц Проналазачи Вантед!
  1. Hi I have had 5 проналасци, 4 have since been on the market. You snooze, You lose. The 5 Th. has never been marketed but i do not know how to make it work.I also have 2 new ideas and have never been marketed. One is a problem that most women would love to be solved. The other is a self regulating wind generator, који ја знам како да раде, али шта да радим са свим овим информацијама. Желео бих да продам идеје на основу готовине и проценат.
    Не продаја,Не можете цост.Тханк за ваше време.
    Искрено
    Clifford Jewison

Оставите одговор