Како да отворим овај “Боже дарнед” Пластични Пакет!

Као наставак мој претходни пост “Неки од најбољих изума су оне које су развијене на послу!”, друга мисао (заправо низ мисли само један од њих је погодна и одговарајућа за постављање овде) пало на памет.

Око годину дана пре, На наговор мог Интернет консултант, Shahar Boyanan од БуззБоостерс.цом, Купио сам Флип видео камера за снимање видео на Интернету. Добро, јуче сам коначно одлучио да унпацкаге и користити камеру.

Камера је упаковано у две половине, шкољка граната типа формирана пластичну посуду, што је уобичајено за електронске уређаје. Половине су лепо обликована са глатка С-крива и картонских уложака који одговарају и видљиви су кроз јасне половине. Половине су топлота запечаћене заједно на периферне шав и виси рупа се формира на горњем крају паковања.

Добро, паковање изгледа лепо и вероватно је јефтин за производњу. Половине су вакуум формирана аутоматски, картона умеци су машински убаци у отвореном паковању, камера и саставни делови (већ припремљен у мањим, не-топлотна запечаћеном паковању шарком) су машински смештени у две половине, и периферне шав формиран.

Међутим, Као што већ вероватно знате, овај тип паковања је изузетно тешко да се отвори. Маказе су моје “оружје избора” када се бори ову врсту амбалаже (ножеви може склизнути и исећи виталне делове тела). Главни проблем у отварању паковања је да нема простора је дозвољена између периферних шава, а остатак од паковања у којима се убаци маказе. Додатно, периферни шав формира канал који додатно компликује ствари. Морао сам да смањи са оба краја сваке стране према средини стране док дршка маказа погодио амбалажу, а затим рип преостали део офф. Пластика је помало крут превише што отежава процес сечења.

Дакле, шта је поента… до “кучка” о томе како је тешко је мој живот? Не, већ да укаже прилика за вас независних проналазача да се побољша постојећи паковање. Ово је пример “свакодневни проблем” којима се суочавају милиони људи. Можете ли да замислите колико је човек-сати (или жена-сати) пропадају сваке године користи ову амбалажу? То је тип проблема (заправо прилика за проналазаче да се побољша нешто са доказаним великим тржишним потенцијалом – милиони пакета на полицама продавница) не треба да буде инжењер или имају докторат. да реши проблем.

Шта побољшања би пожељно? Добро, амбалажа мора да буде сигуран у продавницама, тако нико не може да га отвори и украде релативно мали (лако џеп) камера ипак релативно лако отворити након куповине производа и узимајући га кући. То је напредак потребан. Можете мислити о вашим потребама као потрошача и замислите потребе велико / мало.

Међутим, нека струја (мање очигледно) карактеристике амбалаже морају бити задржани. Ово је место где Интернет претраживач може “попунити” неки од детаља који инжењер као и ја је трениран да уради. Паковање мора бити јефтиних материјала (е.г. јасно лист пластике) који омогућава производњу (формирање вакуум) о аутоматизованом опремом пакета лајсне. Паковање мора да буде употребљив са тренутним опрема за паковање (са минималним изменама) да аутоматски пакет и запечати њима камеру и сродних делова. Амбалажа мора да изгледа добро за потрошаче и да буде како хангабле из приказа кукама и бити у стању да устану на полицама продавница. Паковање мора бити најмање полу-круте да би слагање у кутијама за транспорт и заштиту камеру. Све ово може се наћи на Интернету ради нека истраживања о амбалажи електронике за мало екрану и продају.

Ово је прилика премијер: 1) изгледа да постоји реална потреба за побољшаним амбалажа за малопродајних електронских производа као што је то врло лако демонстрирали (доказани тржиште за производ); 2) не треба да буде инжењер или др. да раде на овом проблему, јер није компликован производ; 3) неопходне основне информације се лако наћи радиш мало истраживања на Интернету; 4) прототипови могу бити јефтино користе дрвене калупе и вакуум формирање машина; и 5) прода свој побољшану паковања произвођачима се вероватно релативно лако продати ако покажете предности на њих (они желе да помогну потрошачима да ли је мало или нимало додатних трошкова за њих).

Добро, који је замотати за данас! Уосталом, Флип видео камера стварно ради одлично! То је компактна, једноставан за коришћење, самосталан, и разумној цени (зависи који модел добијате). Снима за један сат на солид-стате меморије и преузимања видео записе директно преко УСБ порта на рачунару. Ја га данас користи за снимање мог папагаја Алекс и Себастиан. Они стварно “хммед га” за камеру и идем да отпремите видео на мој Фацебоок страници. Можете да проверите различите моделе камера на Амазон.цом:

Срдачан поздрав,

Бриан Р. Раиве

Add to Technorati Favorites

пластичне амбалаже Интернет консултанти Шахар боианан насхлах боианан буззбоостер.цом Флип видео камера видео снимци Интернет камера електронски уређаји паковање независних проналазача прилика за проналазача Тржишни потенцијал продавница полице Инжењери велико трговци Интернет претрага производити опрема за паковање Интернет истраживање паковање електронике побољшане паковање малопродајне електронских производа основне информације прототипови дрвене калупе вакуум формирање машина Произвођачи Предности Флип камера

Оставите одговор