ЛОСТ проналазачког Нотебоок и “Јадник је Патенти”… Ох Ми!

Недавно сам добио питање из независне проналазач попут тебе који се суочавају наизглед озбиљну ситуацију и није знао да о томе.

Она је изумео неколико година и држао лаптоп проналазач и “јадник је патенти” али их је загубљен. У случају да не знате шта сиромашан човек је патент… то је место где проналазач ставља пишемо и скице (назвао откривање) њиховог проналаска у коверат и маилове собом себе да. Још увек запечаћену коверту са поштански жиг је задржан од стране проналазача да наводно дају неку врсту правне заштите за проналазак и проналазача.

Она је забринута да ће њена проналасци бити украден неко вас свеску или било који од неколико фирми у којој је недавно послала обелодањивање њених изума, она не имајући “доказ” их је она измислила. Она се пита да ли постоји нешто што може да уради да би се заштитила као она рачунати на оним проналасцима за њену будућу егзистенцију.

Мој одговор на њој је да је сиромашан човек је патент”урбана легенда” и безвредне у пружању никакву заштиту за проналазаче ан своје изуме. Такође, док је њен изумитељ је лаптоп био добар подсетник на детаље њених различитих проналазака, пружа никакву заштиту за њу и њене проналаске јер није оверена или видели.

Радије, проналазачи треба да свеску проналазач је направљена од трајно везан бележник, врста у којој не можете да додате странице, нити можете да уклоните странице, без да то не буде очигледно да страна је уклоњена. Најбољи преносиви рачунари су око 1/4 инча дебљине са 8-1/2 по 11 инчни странице на располагању у сваком од великих продавница канцеларијског материјала, као што су Стаплес или Оффице Депот.

Нека скица, написати опис, и трајно лепак све фотографије које сте узели од вашег проналаска(с) на страницама. Користите нову страницу за почетак сваког новог изума. Узастопно број странице на дну и има свеску оверено на последњој страници можете користио. Можете да овери у вашој локалној банци од стране јавног бележника, што је обично бесплатан сервис.

Можете користити преостале странице лаптоп да скицирам и опишу друге изуме или побољшања постојећих изума сте дошли до. Да ваш нотебоок оверен на новом последњој страници можете да се користи сваки пут када направи значајну исправку да ваш нотебоок (ИУ. када додате нови изум или значајног побољшања на постојећем проналаска).

Зашто би требало да задржите лаптоп проналазачког? Добро, омогућава да буде јасно… НИЈЕ патента и ваш проналазак НИЈЕ “патенет”. Радије, Проналазач је лаптоп има строго ограничену употребу… као доказ вашег датума зачећа свог проналаска(с), Али само у Сједињеним Америчким Државама (САД). То је зато што у САД, морате бити проналазач да добије валидну патент и ако постоји спор око тога ко је први проналазач, У.С. Патенте признаје доказе инвенторсхип попут лаптопова оверили проналазачког (али не и јадног човека патенти).

Имајте на уму да не можете “антидатирати” вашег проналазачког нотебоок рачунара када сте првобитно замишљен свој проналазак(с)… добијате само датум овере као доказ дана зачећа свог проналаска(с).

Алтернативно оверу, можете имати свог проналазача лаптоп потписане и датиране (очевидац) двоје људи, могућству људи који немају монетарну или други интерес у вашем проналаску(с).

Срдачан поздрав,

Бриан Р. Раиве
Власник, ИнвентионПатентинг.цом

П.С. Можете да закључате у “патенет” по разумној цени од подношења привремено патента.

Add to Technorati Favorites

Инвентор Биљежница сиромашног човека патенти измишљање проналазачи Проналазак отписа уп изум скицу проналаска обелодањивања проналасци Правна заштита проналазака обелодањивања урбане легенде заштита проналазака проналазача скицирају описују проналазака побољшања постојећих проналазака нови проналасци патената патенет датум зачећа важећих патената првих проналазача нас. патенте доказ инвенторсхип замишљен изуме

2 thoughts on “ЛОСТ проналазачког Нотебоок и “Јадник је Патенти”… Ох Ми!
  1. Речено ми је У.С. Пошта, ГОВ. и они су рекли да је то био начин да се заштитите идеју! Сада ако У.С. Гов. издао ове поорман списе, тако ми је речено да су названи, и они нису добри шта је разлог за њих на првом месту? И могу да тужим, за завођење У.С. Гов. Пошта? А шта је са рефундирање?

Оставите одговор