Неки од најбољих изума су оне које су развијене на послу!

Људи долазе са новим идејама сваки дан мисле ће променити свет и учинити их тона новца. Већина од ових идеја су конципирани тако да гледају људи раде ствари у свакодневном животу. Иако не желим да обесхрабри било кога да прате своје снове остваривању такве идеје, неке од најбољих изума које сам видео су развијени да помогну људима да раде свој посао свакодневних.

На пример, пре неколико година сам имао клијента који је развио нову врсту кључа за обављање одређеног посла када се поправља аутомобиле. Док је његов Кључ је услужни (био користан за нешто) и била је нова, У.С. Завод за патенте (УСПТО) не може да буде убеђен да је Кључ није јасно побољшање у односу на претходне уметности Кључеви. Био сам га рекао да је ово вероватно резултат после тога Патент Сеарцх, али је осећао да је вредно пробати (а кључеви могу бити означени “Патент Пендинг” док комунална патента сам поднео захтев за њега је заправо у поступку пред УСПТО).

Зашто су ове идеје често боље од оних осмислио посматрањем?

Добро, прво, сте блиско упознат са проблемима се сусрећете на послу… било да је фабрички радник покушава да подигне и позиција лим за поцинчавање у штампи, Нова мајка или отац покушава да отуђи од оних “гадан” прљаве пелене док је макар неки од свог достојанства, или чак дете на његову или њену “посао” покушава да вози скејтборд доле степеништа шине.

Друго, ставили сте пуно размишљања у покушају да ваш посао лакшим и безбедније. Ви се суочавају са изазовом сваки дан и мора “бавити тим”! Имате велики удео у решавању проблема. Омогућава лице је, сви ми покушавамо да пазим на број један. Ако можемо уштедети енергију… зашто не учини. Штавише, ми очигледно не желе да се повреди ради свој посао.

Коначно, вероватно постоје хиљаде… вероватно милиони људи широм света који раде исти посао који радите. То је тржиште спремно да “појести” Ваша нова идеја у срчаном ритму! Сви они имају исти проблем који сте управо Солвед! Добићете патент на вашем идеју где желите да контролишу коришћење идеје, а ви сте у седишту возача!

Реч упозорења. Будите сигурни да ако радите за неку компанију или урадите “хонораран” раде за друге да имате ваш локални адвокат провери било какав уговор о раду сте потписали и информисати вас о свим важећим државним законима који важе. То је зато што државни закон или ваш радни или други уговор сте потписали може да диктира да ваш послодавац или слободни купац поседује идеју (и свака права патента њу) сте развили или у вези са послом него што. Будите безбедни и цхецк ит оут!

Такође, запамтите да могу постојати штетне последице у добијању домаћем (САД) и страни патенти ако одлучите да изграде и користе своју идеју (или метод) на послу. Пре тога, разговарају са искусним патента адвоката!

Желим да видим да ли твоја идеја је патентирати? Кликните на линк испод:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Желите да закључали у патент на чекању за свој проналазак новог производа или идеје? Кликните на линк испод:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Срдачан поздрав,

Бриан Р. Раиве

Add to Technorati Favorites

проналасци развијен на послу нове идеје идеје револуцију у свет зарадите новац Патент Сеарцх корисност користан за нешто у.с. завод за патенте Нон-очигледан напредак патенет комуналне пријаве патента проблеми на послу да би олакшали посао посао сигурнијим решавање проблема да се повреди ради посао добити посао патента за компанију локални адвокат уговора о раду примењују државни закони државни закон Уговор о раду послодавац патентна права развијен на послу развијене односе са својим радним домаћих патената страних патената Патент адвокат патенет нови производ идеја

Оставите одговор