Ви сте поднели Утилити пријава патента Иоурселф (Про се Инвентор) – Шта сада?

Дакле, спремни сте своје комуналне патента да уштеди новац. Узимајући време и напор да се то уради је за похвалу, ви стварно треба да има своју пријаву патента корисности преиспита искусног патенте (посебно потраживања) када примите прву канцеларију Акцију из САД. Завод за патенте да проверите да ли ваш захтев правилно покрива свој проналазак. Морате имати његову / њену стручну помоћ у реаговању на патентном заводу.

Потребно је око 2-3 године за патенте да буду обучени (под свакодневном надзором искусног патенте) да правилно припреми пријаву патента корисности и гони га преко завода за патенте на патент. Проналазач као што си ти не може да се надају да ће то урадити како треба први пут! Новац ће бити добро потрошен.

Имајте на уму три принципа…

1. ширина покривања издате патента је оно што се рачуна… није чињеница да патент. Ово је тако да максимизирају број уређаја који крши своју патент (добили заслужено покривеност патента свог проналаска).

2. Применљивост издате патента такође рачуна, тако да може да спроведе та права.

3. Држите изум ПОВЕРЉИВО (можете да користите Уговор о чувању поверљивих података ако се правилно користи, што је посебан предмет) док не консултујете са патенте за које земље у свету у којој желите да добијете заштиту патента. Скупо је да се патенти и можда ћете рећи себи: “Ја само желим / могу да приуште патентну заштиту у мојој земљи”… али имајте на уму да би нека међународна компанија доћи касније желећи да га патентира у многим земљама!

Сачувајте своје право да добију патената у иностранству… консултује адвоката патента! Имајте на уму да је ваш проналазак чување тајности укључује неспровођење проналасцима НА ИНТЕРНЕТУ.

Такође, Имајте на уму да тржиште свој проналазак пред вашим питања патената… само будите сигурни у последице својих маркетиншких активности испред времена консултујући за патенте као што сам предложио горе!

Овај унос је објављен у Некатегоризиране. Боокмарк Линк.

Оставите одговор