Är du Avskräckt Om din tjäna pengar från din uppfinning?

Lets face it… starta ett nytt företag är tufft! Jag har varit igång InventionPatenting.com sedan 1999 att hjälpa oberoende uppfinnare skydda och tjäna pengar på sina nya produktidéer… allt till en rimlig kostnad. Låter som en enkel och fungerande affärskoncept rätt… speciellt när så många uppfinning marknadsföring företag har tagit otillbörlig fördel av nya uppfinnare år?

Tja, ett nytt företag inte “start” på egen hand genom att helt enkelt inrätta en webbplats (som jag lärde mig efter att ha ställt upp i slutet 1999). Det tar en hel del kunskap och hårt arbete! Redan nu, har lärt hur man kan främja min hemsida, det är fortfarande ofta nedslående.

Min poäng är att uthållighet är nyckeln. Om du har en ny produkt idé som inte har visat sig vara en marknadsföring framgång, omvärdera din produkt. Är det verkligen så bra som du tycker att det är? Många uppfinnare “förälska” med sin nya produkt idé omedvetna om verkligheten. Be potentiella kunder att använda och utvärdera din produkt. Stämmer deras feedback dina tankar om din produkt? Om inte, specifikt ta reda på varför. Fråga dem om de skulle köpa produkten om de såg det på butikshyllorna. Vilket pris skulle de vara villiga att betala för det med tanke på dess fördelar (och förmodligen några nackdelar – det mesta i livet är en kompromiss) jämfört med konkurrerande produkter.

Jag hoppas att detta ger dig en inblick… och förnyad inspiration. Mer att komma!

Add to Technorati Favorites

tjäna pengar starta nya företag inventionpatenting.com oberoende uppfinnare nya produktidéer affärskoncept uppfinning marknadsföring företag främja webbplatser nya produktidéer utvärdera produkter produkt fördelar konkurrenskraftiga produkter förnyad inspiration

One thought on “Är du Avskräckt Om din tjäna pengar från din uppfinning?
  1. Pingback: Clarence

Lämna ett svar