Räkna inte dina klick innan de kläcks!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Har du en hemsida att främja din nya produkt idé? Det kan vara ett bra sätt att marknadsföra produkter. Men, det finns många fallgropar att göra så naivt.

Till exempel, Jag har spenderat tusentals dollar på pay-per-klick sökmotorer under de senaste åren för att marknadsföra min hemsida. Jag har fått många klickfrekvens men kostnaderna har långt större än eventuella vinster från de klick.

Nyligen läste jag att RELATIONER räknas, inte CLICKS! Jag tänkte för mig själv duh! Varför gjorde jag inte riktigt följa upp med alla de personer som har klickat igenom och undertecknas för att ladda ner en gratis Oberoende Inventor Kit? Det verkar så enkelt nu.

Tja, det är därför jag nu bloggar regelbundet och maila dessa klick-igenom att etablera relationer med dem! De flesta kommer troligen aldrig att köpa några produkter eller tjänster från mig, men de som kommer att vara värt det (ekonomiskt sett).

Oavsett, Jag fick inte komma in i affärer enbart för att tjäna pengar (men det hjälper till att betala räkningarna), men att hjälpa människor. Jag hoppas att de människor som aldrig blir kunder får hjälp av gratis information de får från min hemsida.

Tja, Jag hoppas att du följer upp de leads, inklusive betalda klick, att du får… de är värda persuing att bygga dessa relationer och en del hamnar som vänskap.

Kom ihåg att erbjuda några incitament (som hjälper människor) att fånga kontaktinformation… typiskt åtminstone förnamn och e-post… så att du kan följa upp. Också hålla i minnet att folk är översvämmade med e-post i dessa dagar. De flesta människor kasta ut 9 ur 10 e-post de får… så se till att din e-post erbjuder värde till mottagare (IE. leverera någon kunskap eller produkt värt att spendera sina allt knappare tid att öppna och titta på).

I kommande artiklar kommer jag att skriva mer tips om alternativ till e-post uppföljning. Håll ögonen öppna!

Vi hörs snart igen… Kom ihåg att följa upp och bygga dessa relationer!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänk.

Lämna ett svar