Frantic Uppfinnare sökes!

Är du en typisk nybörjare uppfinnare… desperata att komma igång att tjäna pengar på din nya produkt idé men inte har en aning om vad man ska göra?

Oroa dig inte, de flesta människor känner samma som du när de börjar. Det första du bör göra är att lämna in en patentansökan för att låsa in dina juridiska rättigheter till uppfinningen. Du kan lämna en provisorisk patentansökan för att låsa in “patentsökt” under ett år. Det kan inte utfärda ett patent, men ett verktyg patentansökan kan baseras på det om in under ett års patentsökta period kan och behålla sin ingivningsdag.

Ett verktyg patentansökan kan utfärda ett patent efter att ha gått igenom en granskning processen i USA. PATENTVERK. Att vara patenterbar, din “idé” måste nya och icke uppenbara. Vanligtvis, innan att lämna in en ansökan verktyg patent, en patentansökan görs för att se om uppfinnaren bör investera pengar för att lämna in en. En provisorisk patentansökan är mycket billigare och därmed en patentansökan är valfritt, Men underrättas om andra investeringar kommer att göras för att få en produkt på marknaden.

När du har låst patentsökt ansökan ena eller andra typen av patentansökan, Du kan hantera omsättbarhet och tillståndsfrågor, som jag kommer att diskutera vid ett senare tillfälle.

Du kan registrera dig för en provisorisk eller verktyg patentansökan på:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

You can see more information about provisional patent applications at:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Vänliga hälsningar

Brian Rayve

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänk.
One thought on “Frantic Uppfinnare sökes!
  1. Hi I have had 5 uppfinningar, 4 have since been on the market. You snooze, You lose. The 5 Th. has never been marketed but i do not know how to make it work.I also have 2 new ideas and have never been marketed. One is a problem that most women would love to be solved. Den andra är en självreglerande vindgenerator, som jag vet hur man gör jobbet men vad ska jag göra med all denna information. Jag skulle vilja sälja de idéer som bygger på kontanter och en procentsats.
    Ingen försäljning,Ingen cost.Thank dig för din tid.
    Med vänliga hälsningar
    Clifford Jewison

Lämna ett svar